Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Kanot Syd har dragit igång på allvar

Den 21 mars, 2010, i Bloggen, av AndersL
0

10 st ungdomar träffades helgen den 13-14 mars i Karlskrona för KanotSyd:s första helgläger. Vi skulle egentligen vara 14 ungdomar, men fyra fick stanna hemma för de var sjuka respektive bortresta. Efter en presentation av alla så började vi vårt första träningspass.

Kim höll i cirkelträning med mycket medicinbollsövningar och avslutade med lite tuffa och roliga stafetter. Sedan fortsatte dagen med lunch, lekar och avslutades med kanotpolo, middag och melodifestivalen. Sen somnade alla som stockar, vissa med kläderna på! Söndagen inleddes med ett spinning/corepass efter frukost.

De fick se vad jag (Cissi) brukar göra i veckorna. Detta var första gången för de allra flesta och de tyckte det var jobbigt, svettigt och kul och det är precis vad det är! Tillbaka till klubben för att inta lunch. Innan hemresa gick vi igenom frågeformulär och genomgång av information och avslutade med småstjärnorna. De blev uppdelade i två lag och fick en skiva var sedan skulle de tillsammans välja en låt och framföra en show för oss.

Ett glatt humör och gemenskap var temat för läger nummer ett och det lyckades vi väldigt bra med. Både jag och Kim tyckte bra om gruppen och efter allas utvärderingar fick vi även reda på att ungdomarna hade uppskattat det första lägret. Nästa läger blir i Malmö den 26-28 mars. Tyvärr är inte jag på plats men vi hoppas på ett bra läger med Alexandra Nilsen i Malmö.

Plats: KK Eskimå i Karlskrona
Tränare: Cissi och Kim
Aktiva: Martin Nathell, Andreas Åkesson, Johanna Johansson, Cajsa Zeidler, John Olander, Adam Källberg, Oliwer Wernersson, Charlie Aronsson, Philip Landestad och Ola Bornäs.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.