Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Läger i Malmö 26-28 mars

Den 2 april, 2010, i Bloggen, av AndersL
0

Det andra kanot-syd lägret gick av stapeln i Malmö, med ca 15 ungdomar från kanot-syd. Det som skiljde sig från det första lägret i Karlskrona var att det var dags att ta de första paddeltagen på säsongen för dom flesta kanotisterna.

Lägret började på fredagen. Det var några nya ansikten som inte kom på det första lägret, men dom flesta från kanot-syd kände man igen. På detta lägret var det inte bara vi från kanot-syd utan andra lite yngre kanotister eller dom som började i somras.

It was sun-shine and a blue sky NOT!!!!  Det var regnigt stor del av första dagen, men det stoppade inte oss ett gäng träningsnarkomaner. Det var ganska skönt med lite duggregn ändå.

Det var en blev hemlig aktivitet på lördags eftermiddagen, Blindboll – Blindboll är en boll med en bjällra i som låter ganska högt, när man kastar iväg bollen så hör motståndarna laget ungefär var bollen kommer. Man har ju en ögonmask så man ser inte ett smack, så man är tvungen att slänga sig och fånga bollen när den kommer. Man är tre på varje lag, man har linjer med ett snöre under eller något annat så man vet var man är. Man är en i mitten och en på varje sida om den personen, för att det ska bli mål så ska bollen nudda vägen på motståndarens sida.

Söndagen var man helt slut för att det var mycket lek och bus på lördags kvällen med bastu, basket och gymande mm. Och så fyllde Adam år också, så det blev glass och marängsviss. Så det var inte konstigt att man inte fick en blund och som om det inte var nog så fick vi sommartid på natten. På morgonen var det dags för den inte så efter längtade morgonjoggingen men var ju ganska jobbig och skön på samma gång. Vi hade jogging på lördagsmorgonen också.. Paddlingen gick bra en stor del av kanot-syd körde K2 eller satt i K1 och körde teknik

Man kan ju inte klaga på maten i alla fall, den var grymt god ett stort tack till alla ledare och alla föräldrar som ställde upp.

Skrivet av Philip Landenstad

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.