Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

En bra dag i Portugal!

Den 5 april, 2012, i Bloggen, av cissivelin
0

Idag känns luften kall och regntunga skyar hänger över floden.

Tjejerna och Björn stack iväg först med Cissi på förmiddagspasset. Tyvärr fick inte Amna rodret att fungera så hon kom upp ur vattnet tidigare. Idag är Sandra glad och vill inte lämna vattnet och det blev heller inget bad för henne.

Resterande killar och Elina med Jocke kom iväg snabbt en halvtimme efter tjejerna. Det blir bättre flyt att komma i vattnet dag för dag. Bromskloss är den långa bryggan ner till vattnet som behövs för ebb och flod.

Efter den panerade fisken ris och sallad till lunch slappade vi fram till eftermiddagens löppass. Några fördrev tiden i byn med shopping. Andreas har hittills lyckats göra av med två par badtofflor så det blev inköp av ett par nya. De försvinner av vinden på bryggan!

Fredrik Tärnhuvud har hittat billiga fodral till sin smartphone. Jocke fyndade en klocka till kanoten.

Kl. 16.30 var det dags för löpning. Det blev en fin tur längs havet. Därefter körde Cissi ett corepass (mage och ryggträning). Kul och välbehövligt! Till och med Birgitta deltog i vissa moment.

Nu ikväll skiner solen men det har återigen börjat blåsa upp men nu börjar blåsten bli en vana. En bra dag med fina pass! Nu börjar krämporna också visa sig med skav både här och där! Plåstren kommer väl till pass.

 

/ Birgitta & Cissi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.