Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Höstläger i Malmö

Den 21 oktober, 2012, i Bloggen, av cissivelin
0

Denna helgen var det första lägret med Kanot Syd efter tävlingssäsongen. Det var kul att se gamla ansikten men även några nya. Vi spenderade kvällen till att lära känna varandra och ha kul.

Morgonen därpå gick vi upp tidigt för ett tufft löp pass ledd av eliterna Michaela och Björn, efter det så väntade frukosten på oss. Vid 10 tiden begav vi oss ut på vattnet för ännu ett tufft pass, Björn och Michaela pushade oss till max. Därefter åt vi en mycket god lunch.

Efter lunchen höll Björn och Michaela en föreläsning om maraton. Vi fick höra roliga och intressanta minnen från deras karriär som maraton paddlare.

Sedan var det dags för ett paddel pass till men inte i våra kanoter utan i en drakbåt. Det var väldigt roligt men även väldigt jobbigt.

Senare på kvällen satt vi alla ner och spelade maffia tillsammans.

På söndagen hade vi inget löp pass på morgonen men ett långpass på 2 h. Vi började därför med en näringsrik frukost och en stund därefter började långpasset. Det bestod av 2 varv paddling i kanalen sedan styrketräning i gympa salen sedan en löprunda i en av Malmös parker.

Tack för ett roligt läger, Oscar

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.