Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Karlskrona läger

Den 19 november, 2012, i Bloggen, av cissivelin
0

Fredag -Efter avstigning på fel hållplats och omeddelad ankomst var vi till sist alla samlade i Eskimås klubbhus, där började vi med attpresentera oss då det var några nya ansikten. Efter middagen lekte vi charader innan vi gick och la oss för att ladda inför morgondagenstester.

Lördag- Efter frukosten började vi med att springa Cooperstestet, så fort man kan på 3km och sen begav vi oss vidare och gjorde golden four(chins,dips, brutalbänk och benlyft) + bänkdrag och paddeltester på 100m och 250m. Jag tror dem flesta var ganska nöjda med resultaten. Tillbaks på klubben väntade lunch och lite ledig tid innan nästa träningspass. På eftermiddagen fick vi prova på kickboxning. Dagen avslutades med efterrätts tävling varav cupcakes´en och prinsess/kajak tårtan.

Söndag- Vi fick börja med en liten löptur till gymmet eftersom vi slarvatmed städningen från gårdagens bak. Väl på gymmet körde vi först lite funktionell träning i form av cirkelträning och direkt efter det, spinning. Tror inte jag var ensam omatt känna svetten rinna ner för pannan. Efter det sprang vi tillbaka till klubben igen, snabbduschade och packade ihop våra saker innan lunchen. Lägret avslutades med en föreläsning om varför och hur manska sätta upp mål samt hur och varför man skriver träningsdagbok. Efter det var det städning av klubbhuset och sedan for alla hem igen.Tack för ännu ett kul läger allihopa 😉 /Amanda

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.