Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Vi närmar oss slutet…

Den 11 april, 2012, i Bloggen, av cissivelin
0

Eftersom många var väldigt slitna igår så bestämde jag och Jocke för att göra om lite i planeringen. Idag har de fått halvdagsvila. Så vi startade dagen med lugn morgonlöpning i 25min som återhämtning och utrensning av slagg i kroppen. Sedan åt vi frukost och därefter åkte vi ner till floden för att köra ett ganska kort men hårt paddelpass. Idag skulle de få känna på tävlingsfart. Passet var 40 sek, 35 sek, 30 sek, 25 sek, 30 sek, 35 sek, 40 sek (i 200m fart) med lång vila i mellan, samt lång avpaddling. Efter det körde vi cirkelträning med olika coreövningar.

Under eftermiddagen har de flesta tagit det väldigt lugnt. Många har tagit en tur till byn för att handla lite. De flesta har köpt lite extra energi till morgondagen då det sista passet väntar. Det är ca 2,5 timmars superpass med både paddling, löpning och lite styrka. Plus en massa samarbete! Vi får väl se hur de klarar uppgiften 🙂

Efter det tror jag de är rätt trötta och behöver tid till vila, packning och fylla på med energi. På tal om energi så är det snart dags för middag. Sådan lyx att gå ner till restaurangen varje dag och få maten serverad.

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige! Vi syns snart!

/ Cissi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.