Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Lägret i Karlskrona 29 november – 1 december 2013

Den 7 december, 2013, i Bloggen, av AndersL
0

Tjenare, Gustav och Oscar här!

Denna helg har vi varit i Karlskrona och kört tester, både paddel- och styrketester. Vi började lägret på fredagskvällen med att äta en god middag och fick reda på att helgens tema var kreativitet. Vi skulle då utföra en dans på lördagskvällen som vi skulle ha gjort själva, vi tog därför 1 h på kvällen till att komma på en dans i våra grupper och efter det var det sängdags.

Frukosten serverades 7:45 på lördagsmorgonen av Hampus, Eric och Oscar. Därefter joggade vi ner till Västermark där vi utförde Coopers test, vilket består av 3000 m på tid.

Därefter kördes vi till Blekinge health arena där vi tillbringade de kommande 5 h. Under dessa 5 h så körde vi styrketestet Golden4 vilket består av chins, dips, brutalbänk, benlyft och bänkdrag.  När vi var klara med det så körde vi paddelmaskinstester där det var 250 m och 100 m på tid och 4 min all out.

Efter det kom den efter längtade lunchen som bestod av pastasallad. Sedan samlades vi i en sal där vi hade föreläsning, som hölls av Michaela och Cissi. Den handlade om styrketräning och varför det är viktigt att styrketräna.  Sen fick vi testa det praktiskt så vi gjorde rätt.  Efter det var de dags för styrketräning.

Efter styrketräningen tävlade vi om vem som kunde stå på händerna längst och där vann Michaela. Sen var det dags för avslappning sen fick vi basta och duscha innan vi åkte hem och väntade på att maten skulle bli klar och på den hemliga gästen som var Andreas Trägårdh.

Vi skulle ju ha dansat men vi röstade ner det.  Sen kom vi in på lägrets tema igen med kreativiteten då vi fick måla tavlor som skulle handla om träning, två av tavlorna tas hem av löddekanotisterna medan Michaela tog en och en stannade på Eskimås Kanotklubb nere i gymmet.

Sen var det god natt.

Frukosten stod Björn, Philip och Jacob. Efter frukosten var det dags för ett paddel pass. Efter paddel passet åt vi lunch och städade, när vi var klara med det så var det dags för adventsfika, det var gott. Sen lekte vi lite innan det var dags för hem färd.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.