Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Leg-day läger i Karlskrona

Den 17 april, 2013, i Bloggen, av AndersL
0

Tjena, Jacob och Fredrik som skriver den här fina rapporten, vi har ganska så ont i benen respektive resten av kroppen just nu när vi skriver.

Lägret började en lördagmorgon med att alla hämtades upp vid Karlskrona station pigga och glada. Sedan färdades vi till Blekinge Health Arena.

bild-4

Vi delades upp i 2 grupper, den ena gruppen började med Syreupptagningstester och den andra guppen med Golden 4 +  bänkdrag och paddelmaskinstester.  De som var i första gruppen var Björn, Oscar, Jacob, Lucas och Fredrik.  De började med syreupptagningstesterna. I den andra gruppen var Erik, Gustav, Villiam, Philip, Lina. De började med styrketesterna.

bild-3

Björne var först upp på löpbandet, efter 15 riktigt tappra minuter så var han HELT slutkörd! Detta väckte skräck hos e andra men alla kämpade på riktigt bra!

bild-2

Mellan syreupptagningstesterna och Golden 4 så åt vi en mycket god pastasallad. Efter 7 h på Blekinge Health Arena så åkte vi till Scandic där vi åt köttfärslimpa med potatis. Därefter gick vi till CyberZone där vi bowlade i en timme. Sedan gick vi tillbaka till Scandic och våra efterlängtade sängar som hade hydralfunktion som uppskattades väldigt mycket.

Morgonen därpå började vi med Coopers test som var mycket tungt efter all träning dagen innan men alla kämpade på bra. Efter det åt vi en mycket god frukost.

bild

Cissi höll i ett sista pass i centrala Karlskrona som bestod av styrketräning och kondition, mycket roligt och jobbigt pass.

bild-1

Sen duschade vi på hotellet och åt en mycket god lunch som bestod av pasta och baconsås.

Tack för ett mycket roligt läger KanotSYD !

/Fredrik och Jacob med mycket träningsvärk i benen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.