Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Löddeläger

Den 14 april, 2013, i Bloggen, av AndersL
0

Kanot-syd lägret gick av stapeln för andra gången i år. Denna gång var det i den fina byn Löddeköpinge.

Vi samlades i Löddes klubbhus. Det blev mycket pladder och skitsnack. Senare på kvällen fick vi en underbar magnifik fantastiskt kletig tonfiskburgare, som gjorde sig kanon i magsäcken på kvällskvisten.

”ya” sen var det med träningen och ledarna som funkade bra i övrigt, men det var just de här med deras sadistiska morgonpass och deras väckningar med Ryska nationalsången och täckryckningar ;-).

Bild Isak

Dagens andra pass efter den brutala väckningen var det dags för en lagtävling, som bestod av 18 km paddelmaskin och 1000 situps. Ur den här grymt hårda och ansträngande bataljen blev det segrade laget bestående av Oskar, Gustav, Villiam och Philip. citat från Philip ” De andra laget var minst lika bra, men saknade  en kraftfull hejar röst i laget”

Till lunch blev det en awesome kasslergryta med asiatiskt ris och till de drack vi skånskt(danskt) kranvatten.

När maten hade kommit till ro i magen var det dags för ytligare en träning i en idrottshall i Lödde som vi absolut inte kan namnet på. Där vi körde en spännande fotbollsmatch mellan lagen Topless IF och lag 2. Sedan hade vi en dramatisk avslutning, med en hård killerball. PS: Fredrik blev nästan av med huvudet. 🙂

En annan sak som i högsta grad avviker från denna korta resumé. ”SJAB blir BAJS baklänges.

Kycklingklubbor stod på menyn efter träningen. Tillbehören till kycklingen satt fint efter träningen.

Snipp snapp slut så var denna dagen slut.

Sadismen slutade inte denna morgon utan den eskalerade. Vi var tvungna att redan kl:07:00 vilket är ondskefullt i tonårsögon. 07:15 skulle vi köra styrketräning i 40-45 minuter och sedan en stor äggfrukost. Kl:10:00 var det dags igen för träning, men inte vilken träning som helst. Vi skulle till simhallen för att simma, vilket gick bra.

Bild Nvång Lödde

Snipp snapp slut så var denna helgen slut! 🙂

//Philip och Lina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.