Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Vi samlades kl 08.00 på lördagen i Lödde. Då fick vi en genomgång av helgen. Först på schemat var rörlighets- och styrketester med Anders Hallberg som är utbildad sjukgymnast och även kanotist. De som inte hade tester hade teori med Annika. Mellan 10.00 – 12.00 gick alla utom Gustav N och Oscar ut och paddla fartökningar med resistans.

IMG_6185 - kopia

Sen åt vi lunch som var en smarrig korvstroganoff. Sen fortsatte testerna för vissa personer medan andra fortsatte med Annika. I teorin ingick Målsättningar och Planering av träning, då vi fick skriva en egen planering fram till årsskiftet. Anders Hallberg höll ett föredrag om typiska kanotskador och hur man förebygger skadorna.

Kl 17.00 hade vi bowlingtid på Lödde Bowlingcenter där vi bowlade i 1h. Sen gick vi hem och åt en god lasagne. Efter maten gick alla som inte hade cyklar hem och hämtade, Isak fick låna av Nilssons. När alla kom tillbaka på klubben fick vi kaka och sen var det dags att gå att lägga sig.

IMG_6190 - kopia

Dagen efter (söndagen) kom Pålle in och spelade musik kl 06:15 för att väcka oss. För att springa 06:30, vi sprang 2.5 km. När vi kom tillbaka åt vi gröt som Pålle stått och gjort under tiden vi sprang.

Kl 09:00 var det dags för multipass. Det började med K4 paddling ut till karet, men eftersom det var för blåsigt, paddlade vi aldrig till Bjärred utan paddlade tillbaka till klubben och cyklade till Bjärred och gjorde ett beep-test på stranden och en thoughest på utegymet, som ligger vid långa bryggan. Efter toughestbanan cyklade vi hem till Lödde igen och stack ut och paddlade K4 igen. När vi kom in kl 13.30 var maten klar, det var en smaskig pastagratäng.

Under tiden som vi åt utvärderade vi också lägret. Efter maten var det dags att städa. När allt var städat slutade vi.

 

Med vänlig hälsning

Björn & Eric

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.