Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Läger i Malmö 11-12/10 2014

Den 12 oktober, 2014, i Bloggen, av AndersL
0

Lördag morgon började vi med samling kl.09.00 och gick igenom vad som skulle hända under helgen. Vi blev indelade i grupper och fick vår första uppgift. Vi fick ut kartor och på dem fanns det åtta kontroller utsatta. Vi fick själva planera hur vi skulle lägga upp det men vi skulle i alla fall fota vid varje kontroll som bevis.

Första gruppen kom in efter 80 minuter, och tog sig an paddlingen. Strax efter kom den andra gruppen in och ett bra tag efter kom den sista gruppen som inte fick paddla för att de kom lite försent. Sen var de lunch och då fick vi spagetti och köttfärssås och hade välförtjänt vila.

Kvart i fyra var det dags för träning igen. Uppvärmningen hölls utomhus och innebar två varv runt parken. Sedan körde vi idioten på ett annorlunda sätt. Alla grupper hade vars en k2:a och vikter som skulle över på andra sidan och sedan tillbaka igen i en andra omgång. Två stycken fick springa med k2:an, annars var det en och en när man skulle springa med vikter.

Efter idioten så gjorde vi ett träningspass som kallades Grit som Björn höll i. Grit var ett effektivt pass på 30 minuter som innebar styrka och kondition. Trötta och hungriga blev vi. Då passade det bra med middag som blev en gryta med ris. Efter det hade vi kvällen fri till kl.23.00 då det var läggdags. (Några somnade redan vi 20-tiden).

Söndag morgon kl.07.30 var det morgonträning som stod på tur. Det fick bli brännboll som var uppskattat fastän det regnade. Efter brännbollen så blev de frukost och då blev det havregrynsgröt och macka. Efter en timmes vila gav vi oss ut för att köra tre varv på en jobbig hinderbana, som egentligen är en bana för fälttävlingar i ridning.

Till lunchen därefter fick vi kalops och potatis, och ett bra avslut med tårta. Självklart fick vi städa men det gick fort och lätt.

Vår summering av helgen är att vi hade det roligt och lärorikt med mycket samarbete, samt jobbigt med bra träning med benstyrka som vi tyckte blev det största fokus.

 

Vi tackar våra ledare för lägret, Magnus & Björn Ljungberg och Alexandra Nielsen.

De aktiva bestod av Helsingborgskanotisterna Anna, Leo och Shaun, Ängelholmskanotisterna Isak och Isac, samt Malmökanotisterna Elin, Thea, Maja, Amna, Hugo och Dominiq.

 

/Isak & Amna

IMG_2802

IMG_2801

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.