Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Löddeläger – uppstart 2014

Den 3 februari, 2014, i Bloggen, av AndersL
0

KanotSyds första läger för 2014 gick av stapeln i Löddeköpinge helgen den 31 januari – 2 februari 2014. Tränare för lägret var Magnus och Michaela. Vid detta läger deltog också sex ungdomar från Helsingborgskanotisterna
och en från Ängelholms Rodd- och Kanotklubb.

Här följer rapporten från helgen:
Vi samlades på fredagen den 31 januari. Magnus gick igenom träningsupplägget för helgen och vi hade en kort presentation av vilka vi var. Sedan åt vi ett lätt kvällsmål. Sedan spelade vi spelet ”Med andra ord”. Därefter fick vi lite
egen tid innan det var läggdags.

IMG_3556
Lördagen startade med morgonlöpning innan frukosten. Efter frukosten fick vi vila innan det var dags för förmiddagsträningen. Efter träningen var det dags för en lek som heter picturenary. Till lunch fick vi en gryta med ris. Efter lunchen var det charader och vila innan eftermiddagspassset. När vi kom tillbaka från passet duschade vi och sedan var det dags för fläskfile med potatis och honungssås. Efter maten slappade vi och några gick och köpte godis på ICA. Sedan var det natti natti.

IMG_3575

På söndagsmorgonen var det Philip och Villiam som stod för frukosten. Därefter började vi packa ihop så smått innan det var dags för dagens enda pass, som var i simhallen. Efter simpasset gick vi tillbaka och städade och åt lunch.

Vad var extra bra?
Att vi fick bestämma mycket, t ex träningspassen. Att vi fick vara i simhallen. För de som inte kunde springa fick andra pass av Michaela.

Vad kan dåligt?
Att vi inte fick paddla på grund av isen.

Vid pennorna:
Anna och Eric

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.