Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Mallorca dag 2

Den 14 april, 2014, i Bloggen, av AndersL
0

Här följer dagens rapport, blir väldigt kort från tränaren idag, ungdomarna kämpar på riktigt bra och peppar varandra på samtliga pass. Nedan kommer några stycken från två av kämparna, Philip och Björn. Läs och Njut!

bild

När solen går bakom horisonten och när natten har intågat så Sover ett antal kanotister, med svidande och skavda kroppar. Än en gång så går solens strålar upp över bergstopparna. Trots att solens strålar värmer upp havet, stranden och våra kräftfärgade kroppar så var detta en annorlunda dag.Klockan 6 på morgonen kunde man höra att tystnaden bröts i hotellets korridorer, det var dags för det första passet! Trötta men målmedvetna kanotister klev ut i kanoterna. Det var bara att ta fram pannan för det var lägret första snabbhets pass och starter stod det på menyn.

Sedan har dagen flutit på, med hårda pass som avlöser varandra. Efter en god frukost med massa ägg var det dags för besättning, 96orna körde i en k4 och övriga körde k1 eller K2, beroende på hur kropparna fungerade. Solen tar ordentligt på en och den som ej tar hänsyn till den får stå sitt kast. Eller ni kan ju fråga kräftorna Fredrik och Eric.

Dagen följdes av ett distanspass, 4×2500 för 98:or och 2×5000 för 96:or. Tätt efter det var det att mätta magen lätt, för att sedan knyta skorna och sätta fart mot bergstopparna. Terrängen var utmanande med varierad lutning, för att avsluta med en lutning som ej var av denna värld. Med många flåsande lungor försökte vi njuta av den fantastiska utsikten över Alqudia.

Nu är vi trötta och slitna, men det är bara att kämpa på. No pain no gain. Det är upp tidigt i morgon för ett ytterligare morgonpass.

//Philip & Björn

bild

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.