Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Mallorca dag 5

Den 17 april, 2014, i Bloggen, av AndersL
0

Dag 5 börjar med att alla lödde 98:or killar försov sig till första morgonpasset. Dem andra körde 10min uppvärmning med resistans, 10-12 20drag 4 med resistans och som avslutning 10min avpaddling. Efter tränings passet käka alla en stor frukost och tog det lugnt till nästa pass som var 10st 1000m fart 3, var av 5st var splittrade 70/20 intervaller. Efter alla 1000meters lopp körde vi 4st 500m fart 3.

När passet var klart var klockan lite över 12 då duschade alla och gjorde sig iordning. Man fick göra vad man ville till lunchen som började kl 1 då alla åt en ordentlig lunch in för em passet. Efter lunchen gick alla och vilade inför eftermiddags passet som bestod av 8×15 min med individuell vila, man skulle i alla fall dricka var 15 min. Efter drygt 1h och 15 min gick alla utom Jacob, Björn, Gustav, Philip och Joakim upp. Efter det passet var det snabbt upp på rummet för att torka av sig och packa en liten ryggsäck för ett litet löppass upp för ett litet berg utanför staden.

Uppe på berget var en fin utsikt som vi njöt några minuter av innan det var dags att springa ner igen till staden. Philip som vanligt var den som var snabbast ner för berget. Direkt när vi andra lite långsammare hade kommit ner var det bara direkt in och äta eftersom middagstiden nästan var över.

bild

Idag fick vi dela upp oss på två bord efter som långbordet var upptaget av andra. Efter middagen gick alla till sina rum för att vila och sova inför morgondagen.

MVH

Eric och Jacob:)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.