Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Mallorca dag 7 – Sista dagen

Den 19 april, 2014, i Bloggen, av AndersL
0

För en vecka sedan steg vi in här på hotellet, 13 likbleka skåningar med flera mål för veckan som träning, bergsbestigningar och kanske det mest överhängande målet (bland ungdomarna) se på flickor. 

IMG_5628[1]

Men innan jag avslöjar hur mycket som gått i uppfyllelse tänkte jag givetvis berätta om dagen först. Imorse hade vi morgonträning med de trötta 98 pojkarna som försov sig i förrgår och på ett eget initiativ så joggade Philip och Oskar upp på en av bergstopparna samtidigt och uppe på berget brölade dem så hela medelhavsområdet vaknade. Imponerande! 

Förmiddagspasset körde vi idag på havet som till en början var relativt lugnt men som på tillbakavägen hade förvandlats till en kokande gryta men vad gör det när man har 27 grader i luften, klarblått vatten och underbar utsikt? Hem kom vi! 
Lilla Gustav lyckades även  skrämma skiten ur stora starka Fredrik med hjälp av en krabba som tydligen var en av Fredriks stora fobier…

Så var det då dags för lägrets sista pass, alla utom två deltog (förkylning och småskavanker) ett explosivt pass med mycket känsla som genomfördes inne på vår 200 metersbana. Efter passet rengjorde vi alla kanoter grundligt och packade in dem i förrådet. 

bild

Så träningen avklarad och för er som följt inläggen dagligen så har ni nog märkt att vi tränat extremt mycket och bra, vi har bestigit berg. Men hur gick det med tjejerna? 

IMG_5631[1]

Något måste ni ju ha att prata om på familjemiddagen där hemma så jag avslöjar inget men de ser väldigt söta och fnittriga ut där de sitter borta i hörnet tillsammans med de spanska kanottjejerna… 

Tack för mig 

//Jocke

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.