Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Rapport Kanotsyd-läger 2014-04-12 – 2014-04-13

Den 20 april, 2014, i Bloggen, av AndersL
0

Vi startade lägret i Ängelholm kl 09:00 på lördagsmorgonen. När alla var samlade på klubben så presenterade alla sig för varandra.

Första passet startade 09:30 och då startade vi med uppvärmning som Shaun, Isac och Anna tog hand om. Efter uppvärmningen så startade första paddelpasset. Vi blev uppdelade i 2 grupper, de som har paddlat lite längre var en grupp och de lite nyare var en annan grupp. De som hade paddlat lite längre körde 3x2min teknik, 10×45/15 teknik och klungkörning, 8x2min+8x1min+8×30/30. Medans den andra gruppen körde teknik och olika intervaller. På vägen tillbaka körde vi ”ankleken”. När vi kom tillbaka åt vi lunch, det var en god korvstroganoff. Efter det vilade vi en stund.

Efter Pausen, runt 13:30 hade vi landsövningar. Vi började med att springa en runda och gjorde övningar under tiden, efter det körde vi stafetter där vi t.ex. skulle göra upphopp, efter det körde vi olika styrkeövningar. Sen gick vi ner till vattnet igen. Gruppen som inte hade paddlat så länge jobbade vidare med tekniken. Vi körde t.ex. rysspaddling och zick-zack paddling medans de som paddlat lite längre körde intervaller 4x5min+5x4min+ 90/30+ 70/20. På kvällen åt vi god lasagne med äppelpaj till efterrätt. Alla sov 22:00.

Vi vaknade 06:15 på söndagen och gav oss ut och sprang. Efter det åt vi frukost sen hade vi en halvtimme på oss att byta om. Sen höll Albin och Isak uppvärmningen. Sen paddlade vi teknik och kollade på varandra för att hjälpas åt att se vad som kunde förbättras inom de olika grupperna. Sen paddlade vi hem och gjorde stafetter och lag 4 vann =). Man skulle paddla bort till ett vält träd och vända där för att sedan växla genom att nästa person skulle hoppa i samma båt och paddla till samma ställe. Till lunch åt vi ris och en sötsur gryta. Efter lunch åt vi goda chokladmuffins som Shauns mamma hade gjort.
/Leo Rundby /Isac Remmerfors /Albin Nord

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.