Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

KanotSyd läger 29-31 januari 2016 i Karlskrona

Den 8 februari, 2016, i Bloggen, av AndersL
0

Kom upp på fredag kl. halv nio, under tiden vi åt mat så hade Cissi och Michaela genomgång på vad som skulle hända under helgen. Efter genomgången hade vi fritt tills vi skulle gå och lägga oss.

På lördagsmorgonen gick Gustav och Björn upp 06:45 och förberedde frukosten som skulle serveras 07:10.

09:00 skulle vi befinna oss på Västra Mark för att springa Coopers. Efter Coopers test åkte vi till Health Center och gjorde golden 4 (chins, dips, ben lyft och brutal bänk). Det gick bra för alla.

När alla hade duschat så åkte vi tillbaks till kanotklubben och åt lunch. Det var pastasallad. Efter lunchen lyssnade vi på en föreläsning, som Michaela höll i. Den handlade om vad som krävs för att bli elitidrottare.

Efter hennes föreläsning så var det drakbåtslandslagets ledare tur att berätta om drakbåt och hur det fungerade. Efter föreläsningarna så begav vi oss till Friskis och Svettis och körde cirkelträning. Efter cirkelträningen så gick vi hem och åt kvällsmat, som var tacos.

Söndagen började med att Eric och Isac gick upp och lagade frukost, medan vi andra sov. Vi andra vaknade tio minuter senare till lukten av bränd gröt.

Kl 09:00 kom Michaela till klubben och höll i dagens första pass, som bestod av backlöpning. Efter backlöpningen gick vi in på Friskis och Svettis och körde ett rörlighetspass.  Därefter var det lunch på kanotklubben.

Kl 13:30 började spinningen på Friskis och Svettis. Det var dagens sista pass. Efter passet åkte vi tåget hem till Skåne.

Nedtecknat av Gustav och Theodor

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.