Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Kanot Syd lägret i Lödde 22-24 september

Den 5 oktober, 2017, i Bloggen, av AndersL
0

Fredag

Under ”drop in” så spelade vi kort tills alla hade kommit. När alla hade kommit så åt vi kvälls fika och gick igenom schemat inför helgen.

Sedan så hade vi ett musik quiz med Fredde och efter det så pratade vi och gjorde vi i ordning inför natten sedan gick vi och lade oss.

Lördag

Vi gick upp klockan 06.00 och stack ut på morgonlöpning och när vi koma till baka så var frukosten färdig (gröt, mackor och yoghurt).

När vi hade vilat så stack vi ut på vårt första paddlings pass, Det var ett distanspass där vi körde ungefär 14 km med några starter.

När vi koma tillbaka så duschade vi och bytte om.

Sedan så åt vi, kastade kort och chillade vi fick även reda på vad aktiviteten var (det var foto orientering).

När vi hade sprungit fram och tillbaks genom hela Lödde några gånger så kom vi till baka till klubben och åt korv-stroganoff, det var jätte gott!

När vi hade ätit så spelade vi kort och sedan såg vi på en film ”house of wax” den var jätte trevlig och spännande en riktig familje film.

Den handlade om hur man tillvärkar vaxdockor på bästa sätt.

Vi gick och lade oss i god tid så vi kunde gå upp pigga och glada 06.00 och springa när vi kom tillbaka så tränade vi på ute gymmet sedan så stretchade vi och åt vi frukost sedan vilade inför det sista träningspasset.

Klockan 09.00 så värmde vi upp och sedan så körde vi 2×5 3 minutarna med 8 30 drags starter mellan/efter 3minutarna sedan så duschade vi bytte om och åt.

När vi hade ätit så städade vi eller jag och Erik skrev det här istället #palla_städa sen åkte vi hem.

Mvh Axel och Erik

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.