Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Läger i Ängelholm 12-13 mars

Den 20 mars, 2017, i Bloggen, av AndersL
0

Lördag:

Dagen började med att alla anlände till Ängelholms kanotklubb. När väl alla var på plats gick hela helgens planering igenom.

Därefter var de dags att klä om för första paddelpasset som var 10st 6 minuters intervaller. Passet var jobbigt men alla lyckades hålla tempot bra. När passet var över var alla svinkalla så de va fort som fan in i bastun. Efter en Najs bastu stund var de dags för mat som var familjen Sander pasta sallad som var riktigt riktigt god. Sen var det en en skön vila.

Sedan gick alla för att ha en aktivitet, som senare blev bowling! Det var väldigt roligt att göra nått man inte brukar göra på fritiden. Efter att bowlat klart gick vi tillbaka till kanotklubben för byta om och köra ett paddelpass på vattnet. Senare på kvällen åt vi och efter maten spelade vi kort. Läggdags kl. 22:00!

Söndagen:

Söndagen startade tidigt på morgonen, en traditionell morgonlöprunda stod på programmet. Efter den uppfriskande löprundan så var frukosten serverad. Frukosten bestod av gröt, macka och såklart kanotsyds favorit, ägg.

Efter frukosten så väntade ett distanspass på 15 km besättning.

Första milen gick helt okej men de sista km tror jag alla kände lite syra i armar och axlar.

När båtarna var uppe på land så väntade en härlig köttgryta uppe i matsalen.

Efter maten så plockades madrasserna undan och klubbhuset städades tills det var skinande rent (typ). Sedan så sa alla hejdå och åkte hem.

Sammanfattning: Det var ett bra läger med god mat och mycket skratt. Paddlingen var också bra”

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.