Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Kanot Syd läger i Lödde 12-14 oktober 2018

Den 15 oktober, 2018, i Bloggen, av AndersL
0

Fredag

Alla anlände till lägret och det serverades mackor med olika pålägg för de hungriga. Alla var nöjda och glada. Efter en stund valde vi att sätta på en familjefilm om en liten flicka. Vi hade delade åsikter om filmen, en del tyckte att den var bra men den föll inte alla i smaken. När den var slut blåste vi upp våra luftmadrasser och somnade, förväntansfull över vad morgondagen hade att erbjuda.

Lördag

Blev lite sen fredagskväll, men vi blev ändå väckta klockan 07.00 för att en kvart senare vara redo för en löprunda innan frukost. Kl. 09.00 började första paddelpasset som var ganska lugnt. Lunch bestod av spagetti och köttfärssås. Kl.15.00 körde vi ett kortare men intensivare pass och efter paddlingen blev det lite ute gym. Efter träningen fick vi göra oss i ordning för kvällsaktiviteten. Våra ledare Fredrik Tärnhuvud och Jacob Nilsson ordnade metartävling. Det nappade vi på! När vi fiskat klart blev det en tur till affären för lite godis. På kvällen lagade vi Tacos och tittade på film.

Söndag

En ny dag med solsken väntade. Denna morgon blev det ingen löprunda. Frukosten bestod av en mängd olika delikatesser, bland annat gröt och ägg. Efter frukost gick vi ut för dagens första och sista paddelpass. Passet bestod av intervallerna 10 min, 9 min, 8, min, 7 min… Ett mycket bra pass då man verkligen kunde ta ut sig i varje intervall. Efter det, blev det lunch, korv stroganoff med ris. Mycket passande fanns det även en äpplekaka som Birgitta bakat. Sen var det bara att packa ihop, städa iordning och ta sig hemåt.

Sammanfattningsvis ett mycket bra läger, med god mat och bra träning.

Skrivet av Erik Sander och Alexander Nilsson

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.