Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Testhelg i Malmö 24/11-18

Den 28 november, 2018, i Bloggen, av AndersL
0

Vi samlades vid 10:30 tiden på Malmö Kanot Klubb. Karlskronatåget hade blivit försenat så efter ett snabbt ombyte stack vi ut till hästhagen, där vi skulle utföra vårt första test. Det testet kallas för Coopers test och går ut på att man springer 3 km så snabbt man kan. Testet är till för att undersöka hur man ligger till rent konditionsmässigt. Det var flera personer som konstaterade att dem inte var så vana vid att springa Coopers test vilket ledde till att de inte lade upp sitt lopp helt optimalt. Joggade tillbaka till klubben där vi senare hade en utvärdering om vad vi hade kunnat göra bättre. 

Sedan åt vi lunch då det blev sojafärs med pasta och lite sallad till. Vi vilade även upp oss till G4. Därefter så var det läge för G4 då fick vi själva bestämma hur vi skulle värma upp i 10 minuter. Sedan så började vi med chins,därefter den jobbiga bänken. Det var lite problematiskt att få en bänk eftersom att vi inte hade en brutal bänk, men det gick. Därefter så blev det dips och benlyft. 

Efter det andra testet blev det en välförtjänt bastu, följt av middag. Till middag blev det thaigryta med ris lagat av Erik Perssons föräldrar. Som kvällsaktivitet fick vi välja mellan VR-glasögon eller laserdome och laserdome vann. Laserdome blev en succé och några tyckte det var jobbigare än testerna. Vi gick till Burger King och åt lite efter matchen. Sedan åkte vi hem och gick och la oss på luftmadrasserna. 

Dag två gick vi upp vid 08.00 och frukosten stod klar att äta. Efter frukosten gick vi och vilade i en timme. Därefter så hade vi tester i paddelmaskin. Vi började med att paddla 4 min all out och efter det 200 meter. Dock fick vi lite problem med displayen då den var trasig så resultaten blev lite opålitliga. Avslutningsvis åt vi lunch och tackade för lägret samt städade.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.