Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Läger i Karlskrona den 27 – 28 april 2019

Den 14 maj, 2019, i Bloggen, av AndersL
0

Även med några komplikationer på vägen upp till Karlskrona så lyckades alla komma i tid. Vi samlades klockan 12:15 vid centralstationen och blev körda i minibussen till Eskimås klubbhus bland paddlar och väskor. Vid klubben introducerades vi av Cissi och Jacob som var tränarna till helgen. Strax därefter serverades det kycklingcurry med ris. 

Därpå bytte vi om och fick en timmes föreläsning i rätt paddelteknik. Med de 3 faserna, Isätt, Driv och Glid. Sen var det dags att börjar med helgens första pass. Vi åkte ut på vattnet med en K4 och två stycken K2. 23 minuter in i passet så bestämde K4an att bada och med hjälp av motorbåten lyckades de rätta till allt igen och körde ut med ett nytt försök. Efter paddelpasset så började vi direkt med utomhusstyrka som gick ut på MAQ (Muscle Action Quality). Efteråt fick vi duscha och chilla inför vår tacomiddag som serverades vid 18-tiden. 

Efter middagen kom en lagtävling, laget med mest poäng vann. Vi fick bland annat gissa låtar, kasta stövlar mellan benen och kunna olika språk. Läggdags var bestämt till klockan 22, så vi beslutade också att handla godis. Efter mycket godis, te för vissa och ännu mer tacochips sov äntligen alla. 


Söndagen började klockan 7:30 med morgonlöpning i regnet. Därpå var det frukost och sen några rundor maffia. Sedan hade vi teknikgenomgång där vi kollade på videos av paddlingen som gjordes igår. Därmed fick vi bättre ide om det som vi gjorde rätt och fel. 

Klockan 10 var det dags att paddla igen, denna gång i fyra stycken K2. Besättningarna bestämdes genom kortplockning, där det fanns 2 kungar, 2 damer, 2 knektar och 2 ess (dem som fick samma paddlade tillsammans). Efter paddlingen i havet och en K2 som tyvärr välte var det dags för lite lopp, 500 och 200 meters. Efter loppen och ombyte serverades lunch,som inte var pizza utan istället pommes frites och kött med barbecuesås. 

Efter städningen av för många godisnappar och tacochipsbitar var det dags att tacka för helgen och åka hem. 

Nedtecknat av

Ella

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.