Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Test Helg Malmö den 30/11 – 01/12

Den 3 december, 2019, i Bloggen, av AndersL
0

Vi samlades klockan 10 på Malmö Kanot Klubb och gick igenom schemat för helgen. Vid kl 11var alla ombytta och redo att jogga till Hästhagens Arena för dagens första test. Detta testen var det otrolig avancerad Coopers Test, då vi fick springa 3000 meter eller lättare sagt 7,5 varv. När vi var färdiga och tillbaka på klubben gjorde vi oss redo för att förtära den otroliga kombinationen av Chilli con Carne med ris och tacos. Efter denna fina måltiden skröt alla om sina fina och stora matbebisar.

Såklart måste det spelas kort, så vi satte oss och spelade bluff. Där Otto och Olle stötte på några komplikationer. Ottos problem var att han inte kunde ljuga medan Olle aldrig någonsin synade folket. Hur man spelar detta spelet måste blir en del av deras obligatorisk vinterträning, så pinsamma och dåliga var dem!

När klockan slog 15:30 var det dags för gullande fyran (Golden Four) som består av Chins, Hängande Benluft, Dips och Brutal Bänk. Axel Haglund (en av tränarna för helgen) gjorde ett gudomligt jobb att visa oss hur övningarna går till innan vi gjorde dem, här fick vi också bevis på att Axel är starkast i gruppen. 

Efter detta begav vi oss till restaurangen V.E.S.P.A. i Västra Hamnen. Här åts det pizza, lasagne och av Mange en väldig stark pasta. Tillbaka på klubben spelades det ännu mer kort. Läggdags var vid kl 23 men vissa hade ”svårt att somna” och somnade då inte förrän halv sex på morgonen.

Temperaturen under natten gick ner till -31°, nästan lika kallt som duscharna i Örkelljunga.
Några timmar senare (vid ungefär 8) blev vi väckta på det trevligaste sätt som finns. Och sen till hotellfrukosten blev vi serverad med gröt och mackor. Här lärde vi oss fyra olika sätt att smöra polarbröd, nämligen den ”rätta” sida, den andra sida, runt kanterna och inuti. 

Efter ännu mer kortspelande och även lite basket var det nu dags för lägrets sista test. Men först några fantastiska rörlighetsövningar av Axel. Efter detta möttes vi av den oslagbara paddelmaskinen där vi blev tvingade att genomföra mycket avancerade övningar som bestod av 4 minuter all out och 200 meter max. Efter dem kröp vi in till käket för att äta den mycket goda grekiska salladen lagad av pappa Bentz. Kvar på schemat väntades städning, avslutning och resan hem. 

Tack för årets sista läger, Olle, Leo, Otto, Ella, Alexander B, Alexander N, Jakob, Sandra, Oskar, Mange och Axel. Magdalen kunde tyvärr inte delta eftersom hon blev sjuk igen och denna gång missade hon pizzan som hon hade önskat sig 🙂 


Ella och Otto

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.