Vilja - Ambition - Attityd - Glädje

Läger i Örkelljunga 17-18 oktober

Den 19 oktober, 2020, i Bloggen, av AndersL
0

Under helgen 17-18 oktober hölls två träningsdagar för ungdomarna i kanotSyd. På lördagen anlände totalt 9 ungdomar från Lödde, Helsingborg och Ängelholm till Örkelljunga och hjälmsjön som låg helt spegelblank denna vackra oktobermorgon. Efter avlastning och uppvärmning kördes ett distanspass där det övades klungkörning och våghängning. Till lunch serverades en höstgryta som efterföljdes av kortspelet maffia där ungdomarna mördade och återupplivade varandra hej vilt. 

Dagens andra pass blev åter igen paddling och denna gång ett väldigt tufft pass, splittrade 3 minutare som både ungdomarna och ledarna fick kämpa ordentligt med. Dag ett avslutades med äppelpaj innan deltagarna åkte hem för att ladda för den andra dagen. 

Söndagens destination blev Ängelholm där det också bjöds på sol och spegelblankt vatten. Första passet blev ett tröskelpass i form av en stege. Efter en del roderproblematik och svårigheter med höstlöven som fastnade i både roderna och förarna blev det dags för efterlängtad lunch. Spaghetti och köttfärssås serverades följt av dueller runt pingisbordet. 

Det avslutande passet blev splittrade 400 metersintervaller med snabba starter och avslut. Ett riktigt jobbigt pass som lämnade deltagarna riktigt trötta. 

Dessa två träningsdagar avslutades med fika och kanoterna packades för hemfärd. 

Tränare dessa dagar har varit Andreas Åkesson och Isak Granström och de vill tacka alla som gjort denna träningshelgen möjlig. Nu är förhoppningen att höstträningen fortsätter lika bra och att det bli många härliga mil i kanoten innan vintern.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.